Nene Hatun Anaokulu
BAĞCILAR MAH. KARANFİL 11. CAD. NO 10B BAĞLAR / DİYARBAKIR

VİZYON

Vizyonumuz eğitim ve öğretimde iyi bir okul kültürü oluşturup veliler ve çevre tarafından iyi algılanan,çocukların tüm gelişim alanlarına yönelik çalışmalarla destekleyerek olumlu davranış biçimleri kazanmalarını sağlamak.

MİSYON

Türkiye Cumhuriyeti ve Atatürk ilkeleri doğrultusunda, yenilikçi,demokratik,girişimci,çağdaş,özgüveni yüksek,yaşama ve doğaya saygılı,gözlemci,araştırmacı,sosyal ve psikolojik yönden sağlıklı,başarılı öğrenciler yetiştirmek,çevreyle ve çevrenin memnuniyeti için varız.

BAŞARILAR

Okulumuz Temiz ve Sağlıklı olması nedeniyle Beyaz Bayrak Almaya hak kazanmıştır.İsrafa dur diyelim resim ve kompozisyon yarışmasında okulumuz öğrencileri birinciliği hak kazanmışlardır.Pastel boya resim yarışmasında okulumuz öğrencileri birinciliği ve plaketi hak kazanmışlardır.
Öğretim Şekli :İKİLİ

İKİLİ

Doğal Gaz

İl Merkezinde

Yerleşim Yeri Bilgisi

Bağcılar Mah.Sento Cad.Karanfil SK.Akar Petrol Arkası Nene Hatun Anaokulu Müdürlüğü Bağlar/Diyarbakır.